Til 4 pers.
Champignon pasta:
500 g. tørret pasta
500 g. svampe - en eller flere sorter
1 dl ekstra jomfru olivenolie
1 løg i fine tern
3 fed hvidløg i tynde skiver
Ca. 100 g. friskrevet parmesanost.
Kog pastaen efter anvisningen på posen. Sig vandet fra, men gem 2 dl.
Imens pastaen koger børstes svampene rene for jord. Sauter dem i halvdelen af olien i 5 minutter. Tag dem af panden og tilsæt resten af olien. Sauter løg og hvidløg til de er klare og tilsæt atter svampene. Varm grundigt igennem. Vend pasten sammen med vandet og svampeblandingen. Rør grundigt sammen og smag til. Server straks med friskrevet parmesan og evt. lidt persille.
Det tager ca. et kvarter at lave denne ret.
Beklager at billederne er lidt u tydelige. Mit kamera fungere ikke så godt i øjeblikket.
Bon appétit
-Mette
Ingen kommentarer:
Send en kommentar